Termékeink

Adatvédelmi nyilatkozat

MEGKÉRJÜK, HOGY ALAPOSAN OLVASSA EL AZ ALÁBBI ÚTMUTATÓT, AMELY A JELEN HONLAP ÉS AZ ABBAN TALÁLHATÓ VALAMENNYI ANYAG HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK!

Adatvédelmi Nyilatkozat logóÁltalános szabály:
A Rába Piért Kft. honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság jogszabályaival összhangban megengedett.

Szerzői jog:
A Rába Piért Kft. honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. A Rába Piért Kft. a tulajdonosa a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. Ön jogosult a Rába Piért Kft. honlapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt leírtakon kívül a Rába Piért Kft. semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

Védjegyek:
Minden, a Rába Piért Kft. honlapján használt védjegy (márkanév, logo stb.) a Rába Piért Kft. vagy a nemzetközi cégcsoport más tagjainak tulajdonában vagy licenchasználatában áll.

A honlap tartalma:
A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a Rába Piért Kft. nem ad garanciát. Sem a Rába Piért Kft. , sem a Rába Piért Kft. dolgozói, sem megbízottaik nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a Rába Piért Kft. szállásportáljára történÅ‘ belépésbÅ‘l vagy azok használatából erednek. A Rába Piért Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Kapcsolódó honlapok:

A Rába Piért Kft. honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz a Rába Piért Kft. csupán hozzáférést közvetít, azonban sem a
Rába Piért Kft. , sem az alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a Rába Piért Kft. vagy a Rába Piért Kft. valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

Adatvédelem - a személyes adatok gyűjtése és használata:
A Rába Piért Kft. tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait. Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján. A Rába Piért Kft. csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk az www.rabapiert.hu Ez az e-mail cím védve van a spam robotok ellen. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScriptek futását. A honlap tartalmazhat olyan részeket is (például ajánlás), ahol más személy(ek) személyes adatait is meg kell adnia. Az Ön által megadott más személy(ek) adatait a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel, csak például az ajánlás elküldésének erejéig, és nem lépünk kapcsolatba vele(velük), hacsak ő(k) nem keres(nek) fel minket.

Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait - az Ön ellenkező kikötése hiányában, és a honlapon megadott egyéb felhasználási módokon, célokon kívül - a Rába Piért Kft. illetve megbízottjai az alábbiak szerint használhatják fel:

Egyes esetekben a Rába Piért Kft. az Önre vonatkozó személyes információt olyan, vele partnerségre lépő harmadik felekkel is megoszthatja, melyek termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak a Rába Piért Kft. ügyfelei részére. Ilyenkor a szóban forgó üzleti partnereink kötelesek az Ön adatait azzal a céllal és szándékkal megegyező módon felhasználni, melyen a Rába Piért Kft. eredetileg gyűjtötte (vagy amelyre Ön később beleegyezését adta) és kizárólag a jelen Irányelvek, valamint az adott ország és weboldal adatvédelmi nyilatkozat által megengedett módon, valamint a vonatkozó adatvédelmi és titoktartási törvény betartásával jár el.

Bizonyos korlátozott körülmények között a Rába Piért Kft. megoszthatja vagy átadhatja az Önre vonatkozó személyes információt nem kapcsolódó harmadik feleknek. Például, a Rába Piért Kft. kiadhat Önről személyes információt harmadik félnek (i) az Ön kérésére; (ii) törvényi követelménynek vagy bírósági végzésnek engedelmeskedve; (iii) lehetséges bűntény kivizsgálásának okán, mint személyazonosság eltulajdonítása; (iv) a Rába Piért Kft. vagy egy Rába Piért Kft. üzleti egység értékesítése, vásárlása, fúziója, átszervezése vagy megszüntetése kapcsán; vagy (v) hasonló körülmények között. Ilyen esetekben a Rába Piért Kft. megteszi a megfelelő lépéseket az Ön személyes adatainak védelmében.

Híreink

Már pecsétek is!

Már pecsétek is!

Bélyegzőkészítés!

Különböző pecsétekkel bővült kínálatunk. Ön adja a szöveget, mi adjukhozzá a házat és a gumit. Korábbi pecsét gumi, illetve festéktartálycseréje kérésre szintén lehetséges.

Az árlistát itt találja.

Híreink

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!
Örömmel jelentjük be, új tagokkal bővült a Victoria termékcsalád:  A GVZ-400-as zsebszámológéppel, valamint a GVA-420-as asztali számológéppel.