Termékeink

Szállítás

Szállítás logó

A megrendelés teljesítése

A megrendelés teljesítése alatt a megrendelt áru Vevő részére történő fizikai kiszállítása vagy átadása értendő. Az áru teljesítése, átadása aVevő igénye alapján történik, ettől eltérő teljesítés lehetséges, azonban ebben az esetben a Rába Piért Kft tájékoztatja Vevőt a várható teljesítésről.

Amennyiben a Vevő a megrendeléskor nem ad meg más szállítási címet, a teljesítés helyszíne alatt a vevő székhelye értendő.

A Rába Piért Kft az árura vonatkozó teljesítési kötelezettségét rendben teljesíti a megrendelt áru, Vevőnek történő átadása pillanatában. A részteljesítés megengedett, és a Vevőnek nem áll jogában annak elutasítása.  Amennyiben a Rába Piért Kft. csak részben teljesít az első szállítási alkalommal, az elmaradt tételeket nyilvántartásba veszi és a Vevő részére a következő lehetséges alkalommal kiszállítja (amikor a hiányzó áruféleségek legkorábban megérkeznek a kiszállítást bonyolító raktárába).

A Vevő köteles a szállítmány átvételét követően azonnal mennyiségi és minőségi ellenőrzést végrehajtani. Amennyiben a Vevő megállapítja, hogy a kiszállított áru sérült, vagy mennyiségileg hiányos, ezt a tényt fel kell tüntetni a szállítólevélen, amelyben a Vevő aláírásával igazolja az áru átvételét.

A Vevő vagy annak jogosult képviselője az áru átvételét oly módon igazolja, hogy az árut átvevő jogosult személy nevét nyomtatott betűvel feltünteti a szállítólevélen, aláírja, majd a Rába Piért Kft képviselőjének átadja vagy visszaküldi.

A Vevő felel azért, hogy az árut az arra jogosult személy vegye át.

Híreink

Már pecsétek is!

Már pecsétek is!

Bélyegzőkészítés!

Különböző pecsétekkel bővült kínálatunk. Ön adja a szöveget, mi adjukhozzá a házat és a gumit. Korábbi pecsét gumi, illetve festéktartálycseréje kérésre szintén lehetséges.

Az árlistát itt találja.

Híreink

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!
Örömmel jelentjük be, új tagokkal bővült a Victoria termékcsalád:  A GVZ-400-as zsebszámológéppel, valamint a GVA-420-as asztali számológéppel.