Termékeink

Vásárlói tájékoztató

Webáruház logó

 

Az árak bruttóban, ÁFA (27%) együtt, értendő. Ha azonnali választ szeretne a termékekkel, a webáruházzal vagy cégünkkel kapcsolatban, hívja a 96/415-250 telefonszámot.

Webáruházunkat olyan szolgáltatásokkal és egyéb opciókkal építettük fel, hogy vásárlóink minél egyszerűbben megtalálhassák, kiválaszthassák és megvásárolhassák az általuk keresett termékeket.
A webáruház funkcióit igyekeztünk a várhatóan felmerülő igényekhez igazítani, de ezen túlmenően is próbáljuk megkönnyíteni, illetve segíteni az Ön vásárlását.


A webáruházat, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény ("Ektv.") alapján, mint szolgáltató, a társaságunk üzemelteti.
Az áruházunkban megtalálható termékeknek egyaránt vásárlója lehet bármely természetes-, vagy jogi személy, illetve bármelyik jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet is.
Leendő vásárlóinknak az első vásárlásuk előtt regisztrálniuk kell magukat. Regisztrációjukkal tudomásul veszik és egyuttal magukra nézve kötelezőnek ismerik el a jelen Vásárlási feltételekben foglaltakat.
Ha vásárlónk elfelejti a regisztrációt követően kapott jelszavát, akkor az "Elfejtett jelszó" pontra kattintva, lehetősége nyílik jelszavának megváltoztatására. A jelszó átadásából, ezáltal illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért, a jelszó tulajdonosát terheli minden felelősség.
Hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért nem vállalunk  semminemű felelősséget.
A webáruházban történő vásárlás, elektronikus úton leadott megrendeléssel történik. A felek közötti szerződés, a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezejének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a Megrendelés ikonra való kattintást követően, a visszaigazolás
megérkezésével jön létre. A felek között ily módon, magyar nyelven létrejött szerződés hivatalos, írásba foglalt szerződésnek minősül, amit a iktatunk és korlátlan ideig megőrzünk.
A Rába Piért webáruházában kínált termékek paramétereinek, adatainak árainak, stb.  helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal járunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.
Társaságunk bármikor szabadon élhet az árváltoztatás jogával. Az árváltozások akkor lépnek életbe, amikor az új árak a webáruházban on-line módon megjelennek. Az árak minden esetben, a Magyar Köztársaság törvényes fizetőeszközében kerülnek megállapításra, és a házhozszállítás költségeit nem foglalják magukban.
Amennyiben a szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház bármely felületére - különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott, vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os, vagy "1" Ft-os árra -, akkor a szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló természetesen elállhat a korábbi vásárlási szándékától.
Az általunk forgalmazott termékekhez - ahol ezt a jogszabályok előírják - magyar nyelvű árutájékoztatót és használati utasítást mellékelünk. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelező használati utasítást, azt azonnal - mielőtt az árut használatba venné - jelezze vevőszolgálatunknál, s azt a legrövidebb időn belül pótoljuk.
A vevőnek jogában áll a megrendelést követően - de még a kiszállítás előtt -, a vásárlástól elállni. Ilyenkor az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nem keletkezik. A lemondási szándékát a vevő e-mailben, telefonon, faxon, levélben, vagy személyesen jelezheti.
A vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ilyenkor a terméket az eredeti, sértetlen állapotában kell a számlával együtt visszaküldenie címünkre. Cégünk a sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni, az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek viszont a vásárlót terhelik. Sérült, használt, hiányos csomagolású terméket nem veszünk vissza és az ilyen termékek vételárát sem térítjük vissza. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja.
Amennyiben a webáruházunkban található bármely áru minőségével, jellemző tulajdonságaival, használatával, vagy használhatóságával kapcsolatban, a portálon közölteknél több információra van szüksége, kérjük forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz.

Észrevételeit az alábbi elérhetőségeinken teheti meg:
E-mail: rabapiert@t-online.hu
Telefon/Fax: 96/415-250, 96/527-518
Levelezési cím: 9023. Győr, Bartók B. u. 29.

Híreink

Már pecsétek is!

Már pecsétek is!

Bélyegzőkészítés!

Különböző pecsétekkel bővült kínálatunk. Ön adja a szöveget, mi adjukhozzá a házat és a gumit. Korábbi pecsét gumi, illetve festéktartálycseréje kérésre szintén lehetséges.

Az árlistát itt találja.

Híreink

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!
Örömmel jelentjük be, új tagokkal bővült a Victoria termékcsalád:  A GVZ-400-as zsebszámológéppel, valamint a GVA-420-as asztali számológéppel.