Termékeink

Rába Piért Kft

Ahol az iroda életre kel ...

A RÁBA PIÉRT Kereskedelmi és Szolgáltatói Kft. egyik meghatározó résztvevője a papír-, írószer-, irodatechnikai, illetve számítástechnikai kellékek kis- és nagykereskedelmi forgalmazásának, Magyarország észak-nyugati régiójában.
Célunk a nálunk vásárlók magas szakmai színvonalon történő áruellátása, kiszolgálása. Szolgáltatási minőségünk folyamatos biztosítéka az ISO 9001:2008 minősítésünk.
Termékkatalógusunk segítségével mind a leendő, mind a meglévő ügyfeleink számára lehetővé kívánjuk tenni a kényelmes és gyors vásárlást. Tevékenységünk folyamatos fejlesztésével, új szolgáltatások bevezetésével reméljük, hogy a segítségére leszünk munkájában, papír- irodaszer igényeiben. Termékeinkkel és megrendeléseivel kapcsolatban felmerülő kérdéseire vevőszolgálatunk áll rendelkezésére.

Köszönjük a cégünk irányába tanúsított figyelmet!
Bízva az együttműködésünk kölcsönös sikerében, munkájához sok sikert kívánunk!

Híreink

Már pecsétek is!

Már pecsétek is!

Bélyegzőkészítés!

Különböző pecsétekkel bővült kínálatunk. Ön adja a szöveget, mi adjukhozzá a házat és a gumit. Korábbi pecsét gumi, illetve festéktartálycseréje kérésre szintén lehetséges.

Az árlistát itt találja.

Híreink

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!
Örömmel jelentjük be, új tagokkal bővült a Victoria termékcsalád:  A GVZ-400-as zsebszámológéppel, valamint a GVA-420-as asztali számológéppel.