Termékeink

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!

Viktoria termékcsaládÖrömmel jelentjük be, új tagokkal bővült a Victoria termékcsalád:  A GVZ-400-as zsebszámológéppel, valamint a GVA-420-as asztali számológéppel.

Megjelenésükben a visszafogott elegancia jellemzi őket, letisztult dizájnjuknak köszönhetően minden asztalon remekül mutatnak majd.

A GVZ-400 8 számjegyes kijelzővel rendelkező zsebszámológép a GVA-420 pedig 12 számjegyével asztali számológépek táborát erősíti, energiatakarékos használatot biztosít az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően. Megőrzi az utolsó három műveletet, melyet az előre is a vissza gombbal hívhatunk elő. A GVA-420 pedig lehetőséget ad számunkra, az utolsó bevitt számjegy törlésére is.

Ráadás lehetőségként a GVZ-400-on található nyakba akasztóhoz lyuk, hogy bárhol, bármikor segítségünkre lehessen, ha szükség van rá.

Természetesen mindkét számológép megvásárlásával hozzájárul a Victoria alapítvány munkájához.

Híreink

Már pecsétek is!

Már pecsétek is!

Bélyegzőkészítés!

Különböző pecsétekkel bővült kínálatunk. Ön adja a szöveget, mi adjukhozzá a házat és a gumit. Korábbi pecsét gumi, illetve festéktartálycseréje kérésre szintén lehetséges.

Az árlistát itt találja.

Híreink

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!
Örömmel jelentjük be, új tagokkal bővült a Victoria termékcsalád:  A GVZ-400-as zsebszámológéppel, valamint a GVA-420-as asztali számológéppel.