Termékeink

Spec. fénymásolópapír XEROX COLOTECH A/4 120g gloss sz.fénym,ny.3R90336

Cikkszám: 012730130 4 975 Ft ( 3 917 Ft + Áfa)
A Colotech termékcsalád a színes digitális nyomtatás és másolás eredeti papírja. Használata kifejezetten igényes színes nyomtatási feladatokhoz javasolt. A papír sima, fényes felülete a nyomatok színtelitettségét és kontrasztját növeli. Ezt a papírt használva mindig éles képet és élénk, ragyogó színeket fog kapni. Kimagaslóan jó nyomatminőséget és tökéletes futtathatóságot garantál minden színes berendezésen. A Xerox Colotech fényes (Gloss Coated) mindkét oldalán bevonatos papír. Fényes és különlegesen sima felületével kiváló minőséget biztosít a digitális színes nyomtatásnál. A fényes bevonat kiemelkedően éles nyomatminőséget, tökéletes színeket eredményez, mely versenyre kel az ofszet nyomatok minőségével. A Xerox Colotech szuperfényes (SuperGloss) egy oldalon bevonatos, magas fényű, speciálisan színes lézernyomtatáshoz és színes másoláshoz kifejlesztett papír. Ideális a különleges hatású, fotóminőségű nyomatok készítéséhez ahol fontos a színek élethű megjelenése és a ragyogó képminőség. Fényképek, grafikai nyomatok elkészítéséhez ajánljuk.
Xerox

Híreink

Már pecsétek is!

Már pecsétek is!

Bélyegzőkészítés!

Különböző pecsétekkel bővült kínálatunk. Ön adja a szöveget, mi adjukhozzá a házat és a gumit. Korábbi pecsét gumi, illetve festéktartálycseréje kérésre szintén lehetséges.

Az árlistát itt találja.

Híreink

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!
Örömmel jelentjük be, új tagokkal bővült a Victoria termékcsalád:  A GVZ-400-as zsebszámológéppel, valamint a GVA-420-as asztali számológéppel.