Termékeink

Digitális önátírós papír XEROX A/4 2pl önátíró f/s 3R99105

Cikkszám: 019534220 6 415 Ft ( 5 051 Ft + Áfa)
Digitálisan nyomtatható önátírós papír többpéldányos űrlapok, munkalapok, formanyomtatványok előállításához. Igény szerint megszemélyesíthető, tartalmazhat vonalkódot, logót, színes grafikát, vagy sorszámozást is. Alkalmas kis példányszámú nyomatok elkészítéséhez is, használatával időt és jelentős költségeket takaríthat meg. A pontosan levágott szélekkel kombinált bevonat biztosítja a termék megfelelő működését a nyomtatókon. Kiváló minőséget és futtathatóságot garantál színes és fekete-fehér berendezéseken egyaránt. A termék rendelhető különálló ívenként és előrendezett szetteket tartalmazó kiszerelésben is. Az elő, közép és hátlapok tetszés szerint kombinálhatóak. Felhasználási javaslatok: megrendelő formok, szállítólevelek, szerződések, biztosítási nyomtatványok, számlák, munkalapok, űrlapok.
Xerox

Híreink

Már pecsétek is!

Már pecsétek is!

Bélyegzőkészítés!

Különböző pecsétekkel bővült kínálatunk. Ön adja a szöveget, mi adjukhozzá a házat és a gumit. Korábbi pecsét gumi, illetve festéktartálycseréje kérésre szintén lehetséges.

Az árlistát itt találja.

Híreink

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!

Új tagokkal bővült a Victoria termékecsalád!
Örömmel jelentjük be, új tagokkal bővült a Victoria termékcsalád:  A GVZ-400-as zsebszámológéppel, valamint a GVA-420-as asztali számológéppel.